toggle menu

Gema Advies en Service

De naam zegt het al. Onze dienstverlening is gericht op het verlenen van service en het geven van advies. Gema Advies en Service richt zich met haar dienstverlening op klanten en bedrijven met financiële vraagstukken Uw financieel adviseur is Geert Hendrikx.

Geert Hendrikx

Met veel plezier ben ik 35 jaar lang directeur eigenaar geweest van een eigen assurantiekantoor. Met een team van 12 personen hebben we particulieren en bedrijven geadviseerd over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en kredieten. Enkele jaren geleden heb ik het hectische leven van kantoordirecteur achter mij gelaten. Het kantoor is verkocht. Privé heb ik nu wat meer vrije tijd gekregen. Zakelijk kan ik mij gaan richten op het meest interessante deel van mijn vakgebied; Financieel advies. Mensen helpen met financiële vraagstukken op het gebied van hypotheken, pensioen, en nalatenschapsplanning. 
Daarnaast kan ik meer tijd steken in bestuursfuncties. Dat doe ik als professional bij organisaties en bedrijven, maar ook als vrijwilliger bij maatschappelijke organisaties.