toggle menu

Hypotheekadvies

U wilt een woning kopen en zoekt naar de meest geschikte hypotheek? U wilt een hypotheek oversluiten of aanpassen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot het adviseren over de best passende hypotheek.

Als Erkend Hypothecair en Financieel Planner adviseren wij u ook actief over zaken als pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. We onderhouden nauwe contacten met de notaris, de makelaar en de taxateur en helpen u met het opstellen van de juiste contracten en rapporten.

Werkwijze

1. Kennismaking

Elk contact tussen u en ons begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat doen we bij u thuis. Wij zijn flexibel en niet gebonden aan vaste kantoor uren. Samen bespreken we uw wensen en nemen we onze werkwijze door. Wij informeren u over de kosten en de procedures. Met de gegeven antwoorden stellen we een persoonlijk profiel vast. We maken een QuickScan van de mogelijkheden en een voorbeeld hypotheek berekening. Wanneer u besluit zaken met ons te gaan doen, spreken we samen een tarief af.
Wilt u zelf al aan de slag met het maken van een eenvoudige berekening van de mogelijkheden?
Klik dan hier.

2. Inventarisatie

Voorafgaand aan het eerste gesprek vragen wij enkele relevante gegevens op. De volgende stap is het maken van een financieel overzicht. Dit begint met een inventarisatie van uw huidige financiĆ«le situatie. We gebruiken daarbij geavanceerde web tools die het inventariseren vergemakkelijken en waardoor we de kosten laag kunnen houden.  
Dit geeft u inzicht in zaken met betrekking tot uw gezinssituatie, inkomen, uitgaven, pensioenen, sparen, beleggen en (levens)verzekeringen. Pas wanneer we dit helder hebben, kunnen we een gedegen advies geven gericht op uw wensen en doelen voor de toekomst. 
Stuur ons een mail info@gemavenlo.nl 

3. Analyse

De ontvangen informatie analyseren wij en zetten we om in een voorlopig advies. Met dit advies kunt u aan de slag. Zoeken naar een geschikte woning of onderhandelen met de makelaar over de vraagprijs.

4. Uitwerking en advies

Wanneer we samen hebben besloten wat u nodig heeft, gaan wij weer aan de slag. Wij vragen offertes op, vergelijken de verschillende mogelijkheden en kiezen samen met u uiteindelijk een hypotheek bij een bank met een scherp rente tarief en passende hypotheekvoorwaarden. We houden de belangrijkste vervaldata en contractstermijnen goed in de gaten en onderhouden het contact met makelaar, notaris en taxateur. Voor u is er geen omkijken meer naar, zodat u zich volledig kunt concentreren op andere belangrijke zaken die te maken hebben met de aankoop van uw woning of de aanpassing van uw hypotheek.